DELFINO MILL

DELFINO MILL Voor de lekkerst grill gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delfino Mill. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 21:03 Eten werd half 30 minuten gebracht. Niet fijn als je nog geen tijd hebt om te eten. Zal hier niet snel nog een keer bestellen hierdoor
19 jun 2022 om 9:47 Eten werd na twee uur gebracht, meerdere keren over moeten bellen. Op tijd besteld, 17:00 duidelijk dat ze de bestelling waren vergeten maar niet eerlijk toegegeven, inplaats daarvan beweren dat het al afgeleverd is. De Donner en Shoarma waren goed.
18 jun 2022 om 11:09 Na het bestellen nog extra gebeld om te vragen of ze overal op willen schrijven wat het is ivm grote bestelling voor 15 personen. Maar dat was weer teveel moeite blijkbaar.
5 jun 2022 om 21:53 Stond een uur en was er al na 30 minuten, top
27 apr 2022 om 21:51 Pizza's waren niet gesneden, geen saus bij de shoarma Pizza. Aan de deur werd verteld dat ze geen spinazie hadden voor de Popeye pizza, dus de pizza was half gemaakt.
20 apr 2022 om 16:25 Eten is prima maar de bezorgtijd is keer op keer weer zo'n tegenvaller. De van te voren aangegeven 1.5 uur is al lang maar uiteindelijk pas na twee uur de bestelling ontvangen.
18 apr 2022 om 21:38 Eten was lekker, helaas als je als opmerking zegt zonder sla, je toch een berg warm slappe sla aantreft of je kapsalon
2 apr 2022 om 19:32 Bezorging een uur!!! later dan toegezegd. Er zat 1 saus te weinig bij en spareribs vonden we niet lekker.
6 jan 2022 om 20:31 Pizza erg lekker! Bezorging wat later dan toegezegd.
2 jan 2022 om 2:51 Ondanks een grote bestelling erg snel bezorgd. Bezorger overigens erg vriendelijk en eten zeer smakelijk.
4 dec 2021 om 20:12 Precies op tijd. Goed geregeld en goed gegeten. Bedankt
14 nov 2021 om 22:13 Prima eten, netjes op tijd